Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100231 Library:100325 in /home/globus20/public_html/dldinvest.com/include/dbbase.class.php on line 10
Комплекс „PLANA RESIDENCE“ - Dldinvest
PLANA RESIDENSE

„PLANA RESIDENCE“ - С МИСЪЛ ЗА СЕМЕЙСТВОТО

   

   „PLANA RESIDENCE“
е планирана с ясната идея да създадем естетически издържан обект с цялостна концепция и с мисъл за семейството.

   „PLANA RESIDENCE“ e престижна и стилна жилищна сграда в съвременен стил, която предлага ексклузивна селекция от премиум апартаменти с модерно решение чрез комбинация от комфорт и функционалност с контролиран достъп и естествена зелена среда.

   Стилизираните линии подчертават оригиналността на архитектурата и налага използването на безкомпромисни в качеството си съвременни строителни материали и системи. Присъствието на стъкло и естествен камък предават изтънченост и лекота на сградата.

   Сградата е разположена в най-престижната част на квартал „Лозенец” на улица „Плана Планина“, и в непосредствена близост до Резиденция Лозенец. Тихо, спокойно и комуникативното място почти в идеалния център на град София.

   Функционално „PLANA RESIDENCE“ е решена на 6 етажа с общо 11 стилни и просторни апартамента и сутеренен етаж с 12 самостоятелни гаража.