Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100231 Library:100323 in /home/globus20/public_html/dldinvest.com/include/dbbase.class.php on line 10
Реализирани проекти
COMODO

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС „COMODO“ – ОТ МЕЧТИТЕ …… ДО РЕАЛНОСТТА

 
   

   Комплекс „COMODO“ e бутиков жилищен комплекс от затворен тип с контролиран достъп, който предлага модерно решение чрез комбинация от комфорт и функционалност в естествена зелена среда. Тук ще намерите тишината, спокойствието и уюта, необходими на всеки дом.

 
   Комплексът е разположен в  красивия престижен квартал „Изток” на град София, на тихо и спокойно място, между китните зелени улици „Райко Алексиев“ и „ Тодор Стоянов“.


   Луксозно изградените жилищни сгради в комплекса са три издържани в стил и високо ниво на строителните работи. Фасадте са приятно обгърнати с детайли от естествен камък с панорамни френски прозорци. Разгърнати са с по шест етажа с общо 29 стилни апартамента ориентирани на юг и 24 сутеренни паркоместа. В затвoрения от сградите вътрешен двор има обособенo  място за релакс и среща с приятели сред ухайни растения, уютна градина и детска площадка.